Baeker Vasteloavend

Baeker Vastelaovend zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke carnaval voor jong en oud! Een mix van carnavalsartiesten en feestbands zorgen live vanaf bühne voor een geweldige sfeer! Carnaval vier je op de markt in Beek op vastelaoves Zondig en Maondig!

De Lichststoet is uiteraard helemaal gratis te bezoeken! Voor de ‘Baeker Vastelaovend’ kunnen entree tickets gekocht worden via deze link.

INFO

Baeker Vastelaovend vindt plaats op de markt in Beek. Het festival terrein is toegankelijk via een centrale in- en uitgang waar de tickets gecontroleerd worden.

Op zondag avond zal de lichtstoet tussen het podium en het festival terrein trekken, en daarmee live te bewonderen zijn. Er worden tevens opnames gemaakt welke live op 2 grote led-schermen te volgen zijn op de markt. Deze opnames worden daarnaast live op L1 uitgezonden!

Naast muziek en voldoende barretjes wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd! Met een leuke variatie aan foodtrucks is het goed vertoeven!

Tickets kunnen voor een enkele dag of als combi-ticket gekocht worden. Tickets zijn te hier te koop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang!

Aanvullende op de reguliere tickets is er ook een beperkt aantal VIP tickets te koop. Deze bieden toegang tot een VIP area waar overdekt van het festival en de Leechsjtoet genoten kan worden! Drank en streetfood zijn inclusief.

Bezoekers dienen verkleed te komen, het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

PROGRAMMA

Zondig 11 februari
Aanvang: 16:30
DJ Bobb
Kelly van de Lump
W-Dreej
DJ Admin
Leechsjtoet
Marjolein Heiltjes
Tonca
Remco Gaiteros
Mondig 12 februari
Aanvang: 16:30
Toddezek
Promilaasj
Frans Theunisz
Andercovver
John Tana
Big Benny
Ivo van der Bijl
Remco Gaiteros

Om 19.00 uur starten de eerste praalwagens van onze schitterende lichtstoet! De stoet zal door het centrum van Beek trekken, en vlak voor het einde een spectaculaire aanvulling zijn op de de ‘Baeker Vastelaovend’. 

REGLEMENT

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van het evenemententerrein gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels.

Elke bezoeker wordt geacht zich op de hoogte te hebben gesteld van de huisregels.


ALCOHOL ONDER 18 VERBODEN

Bezoekers van 18 tot en met 25 jaar kunnen verzocht worden om op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een polsbandje op te halen. Zonder polsbandje kunnen deze bezoekers geen alcoholische drank kopen en/of nuttigen. Ook het doorgeven van alcoholische drank aan bezoekers onder 18 jaar is verboden. Bij constatering van onrechtmatigheden zoals fraude met het polsbandje, wordt de bezoeker van het terrein verwijderd en wordt er aangifte gedaan bij politie.

TOEGANG ONDER INVLOED VERBODEN

Het is verboden het evenemententerrein onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, zal de toegang worden geweigerd.

OPVOLGEN AANWIJZINGEN EN INSTRUCTIES

Aanwijzingen en instructies van (beveiligings)medewerkers dienen direct opgevolgd te worden.

LEGITIMATIE VERPLICHT

Op verzoek van een veiligheidsmedewerker dienen bezoekers zich te legitimeren. Indien geen geldige legitimatie kan worden overhandigd, wordt de toegang tot het evenement ontzegd. Onder een geldig legitimatie bewijs wordt verstaan een paspoort, Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands rijbewijs. Kopieën hiervan zullen niet worden geaccepteerd.

DIEFSTAL EN VERLIES

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en/of kwijt raken van spullen. De organisatie adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar een evenementen terrein.

TOILETTEN

Het is niet toegestaan met meerdere bezoekers tegelijk 1 toiletcabine te betreden. Wildplassen is verboden en bij constatering zal de bezoeker van het evenement worden verwijderd.

FOTO, VIDEO, GELUIDSOPNAMEN

Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-,foto- en geluidopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op zal voorkomen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

HANDEL EN VERKOOP VERBODEN

Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein handelswaren te verkopen en/of te koop aan te bieden.

PROMOTIONELE ACTVITEITEN VERBODEN

Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein flyers te verspreiden, posters en/of banners op te hangen of andersoortige promotionele activiteiten te verrichten.

EIGEN RISICO

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. Stichting “Lichtstoet 1995” dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.

OVERIGE SITUATIES

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.


Bij het niet naleven van de huisregels zal de toegang worden ontzegd. Indien de de toegang wordt ontzegd dient evenemententerrein direct worden verlagen. Bij ongzegging wordt de politie altijd ingelicht.

MEDIA

Geniet hier nog een keer na met onze aftermovies van de afgelopen edities!

FUN FACTS

bezoekers
50.000
Bezoekers voor de Lichtstoet
bezoekers
5.000
Bezoekers voor Baeker Vasteloavend
deelnemers
500+
Deelnemers
dranghekken
5 KM
Dranghekken
handen
80+
Actieve vrijwilligers
verkeersborden
25
Wegafzettingen
car
40
Praalwagens
mic
VELE
Artiesten