Voice van Vastelaovend!

logoVvV19 Januari 2019 organiseert de stichting Leechsjtoet Baek een talentenjacht in het Asta theater in Beek.

Wij zoeken enthousiaste zangers die graag in de huid kruipen van onze limburgse carnavals artiesten zoals Big Benny, Erwin van het merretkoer, Beppie kraft, La Bamba, Wee drey of een van de vele andere vastelaoves grootheden die onze provincie rijk is.

Maar het mogen ook zangers en zangeressen zijn die het leuk vinden om een van onze oosterburen te coveren zoals Helen Fisher, Udo Jurgens of Heino. Kortom als het maar een knallend feestnummers is dat binnen ozze Vastelaovend past.

Net als bij de echte voice zal een vakkundige jury een oordeel vellen over jullie optreden maar ook de zaal heeft een stem om de winnaar van de eerste Voice van Vastelaovend te bepalen.

De winnaar ontvangt naast eeuwige roem ook een bokaal, een optreden tijdens de leechsjtoet afterparty en 500 keiharde euro’s.

Kortom vijfhonderdendrie redenen om mee te doen.

Dus ben jezelf dat verborgen vastelaoves talent of ken je iemand die te pas en te onpas op het biljart springt om uit volle borst een sjlager mee te zingen schrijf je dan nu gratis in en doe mee aan de online voorrondes of de grote finale op 19 januari in het Asta Theater aan de markt in Beek.

Inschrijven kan tot uiterlijk 12 januari via het volgende formulier.