Finalisten Voice van Vastelaovend bekend!

De finalisten zijn bekend :

De organisatie heeft gisteren de namen bekend gemaakt van de vijf finalisten die zaterdag in het Asta theater van Beek strijden om de fel begeerde titel “De Voice Van Vastelaovend.”

Koen Harbers, Jos Habets, Roy Meisters,  DJ Nol en Yreen kruipen deze avond in de huid van hun Vastelaoves Idool om zo de Jury te overtuigen van hun kunnen en de hoofdprijs van       € 500 mee naar huis te kunnen nemen.

Veel zangers vinden het  lastig om hun eigen repertoire te schrijven om bijvoorbeeld mee te  kunnen doen het LVK. De Voice Van Vasteloavend biedt hen de mogelijkheid om met het lied van een ander hun zangtalent en liefde voor de vasteloavend te laten zien en horen voor een professionele jury en een enthousiast publiek.

 Jos Eggen, jarenlang actief in de Beeks muziekwereld, Patricia Cremers presentatrice van Start Televisie en Rob Strijbosch anchorman van Lichtstoet TV vormen samen deze sterke jury. Het is aan hen om kritisch maar met een vrolijke noot een oordeel te vellen over e muzikale prestaties van de kandidaten.

Stichting Lichtstoet Beek heeft als eerste een uniek element toegevoegd aan de competitie, de zogenaamde “Wildcard”. Deze “Wildcard” zal middels loting en de inbreng van het in de zaal aanwezige publiek bij aanvang van de show worden uitgereikt voor het laatste beschikbare fel begeerde plekje in de finale.

Kortom spanning volop tijdens deze eerste editie van De Voice Van Vastelaovend, de zaal gaat open om 20.00 met DJ Rick en om 21.00 begint de show.